Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس آسیب شناسی و غرب گفت: موضوع گیری حاتمی کیا در برابر منتقدین، موضع تهاجمی خوبی بود زیرا تا به حال بچه های جبهه انقلاب حالت تدافعی داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهارفصل؛ در پی اکران فیلم به صرف شام به کارگردانی ابراهیم حاتمی منتقدانی ولو اندک در سطح کشور به وی در مورد کیفیت فیلم و کمدی بودنش اظهاراتی نمودند که در اقبال عمومی این نظرات خوشایند نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در راستای اهداف این فیلم که نقش شهیدان و مدافعان حرم را جلوه گری نمود بیش از پیش مورد استقبال آحاد مردم و مسلمانان جهان قرار گرفت.

 

این پایگاه خبری_تحلیلی به همین خاطر  برای عملکرد و نحوه برگزاری این فیلم که توسط کارگردان مشهور حوزه سینمایی تهیه و تدوین شده است با سعدالله زارعی کارشناس مسائل غرب و آسیب شناسی جامعه  گفتگویی اختصاصی انجام داده ایم تا به ماهیت وجودی و نحوه عملکردی این کارگردان معروف در اکران فیلم "به وقت شام" بیشتر آگاه شویم.

 

سعدالله زارعی در گفتگو به چهارفصل گفت: تا اندازه ای که در مورد فیلم "به وقت شام" به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا تحقیق کرده ام فیلم بسیار مشتری پسند که مورد اقبال عمومی جامعه قرار گرفته است.

 

کارشناس آسیب های اجتماعی افزود: این فیلم، فیلمی است که با جبهه گیری هایی از سوی بعضی منتقدان بی درد به نفع فیلم "به وقت شام" و خود حاتمی کیا بوده است که مردم را بیشتر حساس کردند تا به واقعیت موضوع که همان جانفشانی مدافعان حرم است پی ببرند.

 

زارعی بیان کرد: من فکر می کنم توی نظرسنجی هایی که از سوی بینندگان این فیلم گرفته شده است همه مردم به صورت اجماع این فیلم را پسندیده اند. نظرات مردم در رابطه با اکران این فیلم نشان می دهد که کار خوبی در این زمینه و در راستای فداکاری مدافعان حرم صورت گرفته است.

 

وی اشاره می کند: وقتی برای انقلاب یک موفقیت بزرگی در حوزه هنر خلق می شود و آن هم در تراز سینمایی مطرح دنیا نمود پیدا می کند، آنهایی که در داخل نمی خواهند جریان انقلاب در حوزه فرهنگ جریان حاکم باشد جبهه گیری می کنند، توهین می کنند، به کارهای ارزشی هنرمندان مطرح و انقلابی تهمت می زنند و با حرف های نامربوط کارهای ارزشی و فاخر هنرمندان بنام و صاحب سبک و خلاقیت را زیر سئوال می برند.

 

سعدالله زارعی ابراز می دارد: در نهایت سینما مربوط به همین مردم است و جامعه باید در رابطه کارهای هنری قضاوت کنند و تا به حال قضاوت مردم در مورد اکران فیلم "به وقت شام"  به نفع کار خلاقانه و ارزشی ابراهیم حاتمی کیا بوده است.

 

این کارشناس آسیب های اجتماعی اظهار می کند: موضوع گیری حاتمی کیا در برابر منتقدین، موضع تهاجمی خوبی بود. تا به حال بچه های جبهه انقلاب حالت تدافعی داشتند به خاطر اینکه در شان این افراد چنین نبود که بگویند ما آدم این نظام هستیم و داریم از ارزشهای این انقلاب دفاع می کنیم.

 

زارعی در پایان گفت: حاتمی کیا با صراحت گفت من افتخار می کنم که با مجموعه سپاه پاسداران در ارتباط با کارهای هنری ارزشی همکاری می کنم و با تمام وجود در حوزه سینمایی اوج افتخار به خدمت گذاری دارم و اینکه فردی به نام سردار سلیمانی به من توجه می کند در نوع خودش برای من که متعلق به این آب و خاک هستم مفتخر می شوم و این نوع نگاه و برخورد  نشان می دهد که دست بچه های هنر در جبهه برتر می تواند قابل توجه باشد.

انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۰۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری الگوی نخبگان فکری جبهه انقلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفرزاده در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر اصلاندوز به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری با بیان اینکه «بصیرت» از اصلی‌ترین مشخصه‌های شهید مطهری بود، اظهار کرد: این شهید نه یک فرد بلکه یک مکتب، یک گفتمان و یک جریان بود و همچنین یک الگو و اسوه برای خواص و نخبگان فکری جبهه انقلاب است.

وی با اشاره به اینکه دو مسئله در نگاه این شهید سبب ضعف تحلیل سیاسی و بازماندن عقل از تکاپو و هدایت می‌شود، افزود: گاه محتوای ذهنی انسان‌ها ناکارآمد است و عقل نمی‌تواند نتایج صحیحی در تحلیل‌های سیاسی و اجتماعی بگیرد و گاه عواطف و احساسات بر عقل، چیره می‌شوند و عقل دیگر نمی‌تواند وظیفه خود را که واقع‌نگری و تحلیل صحیح پدیده‌ها است، انجام دهد.

امام جمعه اصلاندوز با بیان اینکه بالاترین خدمت به بشریت نشر معارف دینی و بالاترین خیانت محروم کردن انسان‌ها از حقایق دینی است، ادامه داد: در شرایطی که حق و باطل در جامعه، دارای چهره‌هایی همسان‌اند و تشخیص حقایق برای مردم دشوار است، افزون بر وظایفی که بر عهده عموم طبقات است، نیاز به جهاد فکری و معنوی وجود دارد.

حجت‌الاسلام جعفرزاده بیان کرد: این دانشمند بزرگ، یکه‌تاز عرصه جهاد علمی و دینی بود با وجود آنکه حتی برخی آشنایان جاهل و دوستان نادان به سنگ‌اندازی، تهمت و ملامت او پرداختند، این انسان وارسته وظیفه خویش را شناخت و در راه انجام وظیفه، هیچ‌چیز مانعش نشد.

وی افزود: شهید مطهری وظیفه خویش را به بهترین شکل انجام داد، باورهای نادرست و اندیشه‌های منحرف را افشا کرد، حقایق ناب را باز گفت، کج‌فکری‌ها و ناروایی‌ها را برنتابید و به راه خود ادامه داد و سرانجام، به فیض بزرگ شهادت رسید.

خطیب جمعه اصلاندوز با قدردانی از زحمت‌های صادقانه معلمان بیان کرد: معلم‌ها در بحث مسکن، فروشگاه فرهنگیان و حتی نانوایی فرهنگیان با مشکل رو به رو هستند و مسؤولان و متولیان نسبت به مسائل آن‌ها بی‌مهری انجام می‌دهند که انتظار داریم این موارد برای ارج نهادن به صورت عملی به زحمت معلمان برطرف شود.

جعفرزاده در بخش دیگری از خطبه‌ها با تبیین اهمیت و ابعاد مختلف سفر رئیس جمهور به پاکستان خاطرنشان کرد: یک هزار کیلومتر مرز مشترک ایران و پاکستان باعث روابط بسیار عمیقی میان دو کشور شده و آنچه حائز اهمیت است، اینکه سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان بعد از روی کار آمدن دولت جدید پاکستان و نخست وزیری شهباز شریف انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه طبعاً این سفر در سازوکارهای میان دو کشور به لحاظ سیاسی، فرهنگی، تجاری و اقتصادی گشایش‌های جدیدی ایجاد می‌کند، گفت: تحرکات گروهک‌های تروریستی فعال در خاک پاکستان هر از گاهی به تنش‌زایی دامن می‌زند، بنابراین سفر رئیس جمهور برای یافتن راهی که مانع فعالیت‌های تروریستی در مرز شود، بسیار حائز اهمیت است.

امام جمعه اصلاندوز تصریح کرد: افکار عمومی داخل پاکستان بعد از حمله ایران به رژیم صهیونیستی آماده این سفر است، زیرا عملیات «وعده صادق» با استقبال مردم پاکستان مواجه شد و بی‌تردید فضای روانی ایجاد شده در پاکستان و استقبال مردم از سفر رئیس جمهور کشورمان و دورنمای مطلوب این سفر می‌تواند زمینه‌ساز وحدت هرچه بیشتر دو کشور در راستای همکاری‌های منطقه‌ای و تحقق آتش‌بس در غزه باشد.

کد خبر 6089093

دیگر خبرها

  • بیانیه حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • بیانیه مشترک حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • حکم سینماگر مطرح لغو شد ؛ صدور دستور محاکمه جدید
  • سلبریتی تراز یعنی پهلوان رزاز
  • ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم
  • عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی اسرائیل را از بین برد/ معلم تراز انقلاب اسلامی محور تحول است
  • شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است
  • شهید مطهری الگوی نخبگان فکری جبهه انقلاب است
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • فیلمساز برجسته و برنده نخل طلای کن درگذشت